skip to Main Content
Wij bevinden ons onder de rook van Schiphol...
0252 - 626 273 info@rve-aannemers.nl

OVER RVE

Over RVE

RVE Hoveniers en aannemersbedrijf is in 2013 opgericht door Reinier van Elderen. Reinier werkt al geruime tijd in de aannemerij en heeft al eerder zijn eigen aannemersbedrijf gehad. Na deze verkocht te hebben en een aantal jaar als directeur bij een gefuseerd aannemersbedrijf te hebben gewerkt, wil Reinier toch weer voor zichzelf aan de slag.

Met zijn 30 jaar ervaring en zijn grote netwerk in de aannemerij begint Reinier in 2013 samen met zijn oudste zoon (Lars) RVE Hoveniers en aannemersbedrijf. Zijn middelste zoon (Paul) heft zich recentelijk ook aangesloten bij het bedrijf.

Uitgangspunt van RVE

Uitgangspunt van RVE is dat bij ieder project alle werkzaamheden van begin tot eind geregeld is. De uitvoering en co√∂rdinatie van de werkzaamheden is tot in de puntjes verzorgd, zodat de opdrachtgever daar geen omkijken meer naar heeft. Van administratie tot aan het uitvoerende werk. ‘Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden streven wij altijd naar het produceren van zo min mogelijk stof en geluid en proberen wij tegelijkertijd zo milieubewust mogelijk zijn. Dit geldt zowel voor projecten die wij als hoofduitvoerder en onderaannemer uitvoeren, maar ook voor particuliere projecten’, aldus Reinier.

Gecertificeerd

Al het personeel bij RVE Hoveniers en aannemersbedrijf is in het bezit van een VCA- en / of VOL-VCA certificaat, sommigen zijn ook nog eens in het bezit van een BHV-certificaat. Veilig werken is daarmee altijd gegaradeerd. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden vallen wij altijd onder de VCA van de aannemer of opdrachtgever. Wanneer sloopwerkzaamheden vragen om een SVMS-007 certificering kunt u uiteraard bij ons terecht, dit doen wij in samenwerking met een collegabedrijf. Wij zijn op dit moment druk bezig om onderstaande certificaten te behalen.

MEER WETEN OVER ONZE DIENSTEN?

Neem contact op met onze klantenservice: 0252-626273 of via onze contactpagina

Back To Top