skip to Main Content
Wij bevinden ons onder de rook van Schiphol...
0252 - 626 273 info@rve-aannemers.nl

OVER RVE

Over RVE

Na de verkoop van zijn bedrijf start Reinier in 2013 een nieuw bedrijf  RVE Hoveniers en aannemersbedrijf. Met ruim 30 jaar ervaring en zijn grote netwerk en als rechterhand zijn zoon Paul staat er nu een gezonde onderneming in de markt die een verscheidenheid aan werken uitvoert voor diverse opdrachtgevers.

Wij zijn vanaf half 2020 een partner overeenkomst aangegaan met Dura Vermeer Heyma ( waar wij blij en trots op zijn) betreffende diverse werkzaamheden in Zuid-Holland zodat wij op een mooie basis en overeenkomst met elkaar een continuïteit in ons bedrijf kunnen waarborgen.

Uitgangspunt van RVE

Uitgangspunt van RVE is dat bij ieder project alle werkzaamheden van begin tot eind geregeld is. De uitvoering en coördinatie van de werkzaamheden is tot in de puntjes verzorgd, zodat de opdrachtgever daar geen omkijken meer naar heeft. Van administratie tot aan het uitvoerende werk. ‘Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden streven wij altijd naar het produceren van zo min mogelijk stof en geluid en proberen wij tegelijkertijd zo milieubewust mogelijk zijn. Dit geldt zowel voor projecten die wij als hoofduitvoerder en onderaannemer uitvoeren, maar ook voor particuliere projecten’, aldus Reinier.

Gecertificeerd

Al het personeel bij RVE Hoveniers en aannemersbedrijf is in het bezit van een VCA- en / of VOL-VCA certificaat, sommigen zijn ook nog eens in het bezit van een BHV-certificaat. Veilig werken is daarmee altijd gegaradeerd. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden vallen wij altijd onder de VCA van de aannemer of opdrachtgever. Wanneer sloopwerkzaamheden vragen om een SVMS-007 certificering kunt u uiteraard bij ons terecht, dit doen wij in samenwerking met een collegabedrijf. Wij zijn op dit moment bezig met de certificering van de veiligheidsladder i.v.m. ons samenwerkings verband met Dura Vermeer.

MEER WETEN OVER ONZE DIENSTEN?

Neem contact op met onze klantenservice: 0252-626273 of via onze contactpagina

Back To Top